Hvordan endre kanal på OMNIplay3

For å endre kanal på OMNIplay3 kan du logge inn i DatabeatOMNI eller bruke OMNIplay3-fjernkontrollen.

Endring av kanal på OMNIplay3 forutsetter at enheten er tilkoblet nettverk. Les mer om hvordan du kan sjekke at OMNIplay3 er tilkoblet nettverk her.

Endre kanal: DatabeatOMNI

Logg inn i DatabeatOMNI med ditt brukernavn og passord.

1. Klikk på Lokasjoner
  2. Klikk på OMNIplayer
  3. Marker en enhet og klikk på Edit (ikon: blyant), velg mellom tilgjengelige kanaler og klikk Save
Tips: Dobbeltklikk på en enhet som en snarvei for å hente opp oversikten over tilgjengelige kanaler

Endre kanal: OMNIplay3-fjernkontroll

• Trykk på Kanalliste knappen
OMNIplay3 Kanalliste Knapp Ikon

• Velg kanal i listen og trykk OK.