Hvordan installere Doorsign for Windows

Denne artikkelen forklarer hvordan man installerer Databeat Doorsign for Windows. Når du er ferdig kan du lage digitale dørskilt som viser oppdatert kalenderinformasjon fra din egen Office 365 eller Exchange

doorsign-header-mobile

Før du begynner

Dette trenger du

• Skjerm og PC med installert Windows 10
  • Internett-tilkobling (WiFi eller kablet nettverkstilkobling)
  • DatabeatOMNI konto og lisens
Databeat Doorsign fungerer med både touch skjermer og tradisjonelle passive skjermer. Innholdet vises best i 16/9 format.

Med Databeat OMNIplay for Windows og en DatabeatOMNI lisensnøkkel kan du enkelt vise din kanal med ditt innhold på en PC med appen installert.

Databeat OMNIplay for Windows kan brukes på nettbrett, datamaskiner eller andre enheter med Microsoft Windows. Appen kan starte automatisk ved oppstart og du kan fjernstyre hva den viser gjennom DatabeatOMNI i nettleser som alltid.

Systemkrav: (Enheten må oppfylle alle minimumskravene)

OS: Windows 10 versjon 10240.0 eller nyere

Arkitektur: x86, x64, ARM

Tastatur: Integrert tastatur

Mus: Integrert mus

Berøring: Integrert berøring

Oversikt

1. Nedlasting av Databeat Doorsign Windows app

2. Installere Databeat OMNIplay appen på PC

3. Installere Databeat OMNIplay appen via nettleser

4 .Legge inn lisensnøkkel for Doorsign

Trinn 1 - Nedlasting av Databeat Doorsign Windows app

Gå inn på Microsoft Store.

Microsoft Store finner du på denne siden her: https://www.microsoft.com/nb-no/store/b/home

Søk etter Databeat i søkefeltet.

Alternativ finner du Databeat Doorsign via direktelinken her:

https://www.microsoft.com/nb-no/search?q=databeat

Skjermbilde4

Databeat OMNIplay for Windows finner du på denne siden.

Velg installer øverst til høyre på siden, blå knapp.

Skjermbilde6-1

Når Databeat OMNIplay for Windows er ferdig installert kan man velge om denne applikasjonen skal starte automatisk ved oppstart av Windows. Dett valget får man ved installasjon.

Skjermbilde8-1

Når Databeat OMNIplay er ferdig installert må det legges inn et lisensnummer. Lisensnummeret finner man i DatabeatOMNI.

Skjermbilde9

Når lisensnummeret er lagt inn vil skjermen fungere som et dørskilt.

Skjermbilde10