Hvordan installere Databeat PowerPoint Publisher i Internet Explorer?

Med PowerPoint Publisher kan du bruke et kjent verktøy for å publisere innhold til din proffskjerm. Artikkelen viser trinnvis hvordan du kan installere Databeat PowerPoint Publisher for Microsoft PowerPoint versjon 2010 eller nyere.

PowerPoint

Installasjon av PowerPoint Publisher

NB! Fungerer kun med Microsoft PowerPoint versjon 2010 eller nyere. For Windows, ikke Mac

Fremgangsmåte:

1. Legg til Databeat.Net som sikker sone i Internet Explorer

2. Installer Microsoft Office Visual Tools
  3. Installer Databeat Publisher for PowerPoint

1. Legg til Databeat.Net som sikker sone i Internet Explorer

Innstillinger Internet Explorer

• Åpne Internet Explorer
  • Velg Innstillinger og Alternativer for internett.
  • Velg fanen Sikkerhet, Klarerte områder og Områder.

Trusted Sites

• Valget om servergodkjenning skal ikke være huket av for: Krev servergodkjenning (https:) for alle områder i denne sonen
  • Legg til https://www.databeatomni.net/ for å legge til Databeat.net som sikker sone.
  • Trykk Legg til og lukk.

klarerte områder internet explorer

2. Installere Microsoft Visual Studio Tools

Visual Studios 2010 Tools for Office Runtime download

Deretter får man en bekreftelse på at “Microsoft Office Tool” er installert.

Visual Studios Installation is complete

3. Installere Databeat Publisher for PowerPoint

• Avslutt PowerPoint hvis programmet kjører
    NB! Databeat Publisher for PowerPoint må lastes ned gjennom Internet Explorer
  • Kopier https://www.databeatomni.net/dbpp og åpne URL i Internet Explorer
  • Velg Install

Databeat PowerPoint Publisher installer

PowerPoint har nå DatabeatOMNI i menylinjen og innhold kan publiseres direkte fra PowerPoint.

DatabeatOMNI integrert i PowerPoint

Da er Databeat PowerPoint Publisher ferdig installert og klart til bruk.