Hvordan koble til nettverk på en Samsung proffskjerm?

For å kunne oppdatere innhold på skjerm, må den være tilkoblet internett. Her viser vi hvordan du kan koble til nettverk på en Samsung skjerm og generelle tips for tilkobling til internett.

En skjerm krever tilkobling til nettverk for å kunne rapportere til server og laste inn innhold fra DatabeatOMNI. Dersom innhold har spilt av på skjermen før, og dette er lagret lokalt på skjermen, vil dette fortsette å spille av uavhengig av tilkobling til nettverk. Men for at innholdet skal oppdatere seg med nyeste filer, så må skjermen kobles til internett.

Hvilke muligheter har jeg for tilkobling til internett?

Tilkobling av internett på Samsung skjerm kan gjøres på to måter.

• Kablet nettverkstilkobling
  • Trådløs nettverkstilkobling
Kablet nettverkstilkobling (RJ45) anbefales alltid for mer stabilitet.

Hvordan kobler jeg Samsung skjermen på nettverk?

• Trinn 1: Åpne innstillinger for nettverk
Med fjernkontroller: Trykk Menu - Network
  • Trinn 2: Velg Network Settings

Dersom Databeat OMNIplay applikasjonen kjører på skjermen, vil skjermen automatisk restartes.

Hvordan kan du hindre skjermen fra å restarte?

Alternativ 1: Endre kilde på skjermen. Trykk [Source] og velg HDMI

Alternativ 2: Trykk [HOME] og trykk [Exit] på fjernkontrollen for å avslutte applikasjonen.

Når applikasjonen ikke kjører, vil ikke skjermen restartes og du kan gjenta trinn 1 og 2 ovenfor.
  • Trinn 3: Velg Wireless eller Wired
Ved valg av Wireless vil skjermen søke opp alle tilgjengelige nettverk. Velg ditt lokale nettverk og tast inn passordet til nettverket
Kablet tilkobling krever en nettverkskabel (RJ45) fra switch eller router til skjerm. Kabelen kobles direkte inn i skjermen og skjermen vil automatisk koble til nettverket

Skjermen vil gi beskjed om tilkoblingen var vellykket, eller om tilkoblingen mislykkes.

Usikker på om skjermen er tilkoblet internett?

For å sjekke nettverkstilkoblingen på Samsung skjermen kan du trykke på "Network Status".

Menu - Network - Network Status

Her vil skjermen sjekke tilkoblingen og gi beskjed om den er tilkoblet nettverk eller ikke.