Hvordan laste ned OMNIcast for Windows?

Databeat OMNIcast for Windows kan brukes på Microsoft Windows enheter. Ønsker du å teste innholdet ditt, ha skjermsparer på PC-skjerm eller vise informasjon på møterommet kan du laste ned appen og skrive inn din lisensnøkkel.

Last ned Databeat OMNIcast for Windows fra Microsoft Store

OMNIcast for Windows logo

Med Databeat OMNIcast for Windows og en DatabeatOMNI lisensnøkkel kan du enkelt vise din kanal med ditt innhold på en PC med appen installert.

Databeat OMNIcast for Windows kan brukes på nettbrett, datamaskiner eller andre enheter med Microsoft Windows 10. Appen kan starte automatisk ved oppstart, brukes som skjermsparer eller bare raskt til demonstrasjon. Du kan fjernstyre hva den viser gjennom DatabeatOMNI i nettleser som alltid.

Mer informasjon om OMNIcast for Windows finner du her.

Systemkrav: (Enheten må oppfylle alle minimumskravene)

• OS: Windows 10 versjon 10240.0 eller nyere
  • Arkitektur: x86, x64, ARM
  • Tastatur: Integrert tastatur
  • Mus: Integrert mus
  • Berøring: Integrert berøring