Hvordan legger jeg til en bruker? - Forenklet visning

Slik lager du en ny bruker i DatabeatOMNI - forenklet visning

Dette er fremgangsmåten for å opprette nye brukere i DatabeatOMNI, forenklet visning (simplified view)

For fremgangsmåten i avansert utgave se her

Dette gjør du:

1. Gå til fanen Brukere i venstre vindu. (Antall brukere i parentes)

2. Trykk på + under fanen brukere.

Lag ny bruker (Register bruker info på høyreside)

DatabeatOMNI Lag ny bruker

3. Registrer brukerens epost (Epostadressen er brukernavnet til brukeren)

4. Velg passord for brukeren, dette kan endres senere

5. Registrer navnet til brukeren

6. Registrer tittel til brukeren (valgfritt)

7. Registrer telefonnummeret til brukeren (valgfritt, men lurt å ha)

8. Velg rollen til brukeren.

Konge-ikonet gir tilgang til alt, som en superbruker. Har en bruker fått person-ikonet vil ikke brukeren se fanen Brukere og kan begrenses til spesifikke kanaler, spillelister, lokasjoner ved hjelp av «Tagging».

9. Valg for å gi brukeren en tidsbegrenset tilgang.

10. Tidsperioden for tidsbegrenset tilgang velges her.

11. Opprettelsen av ny bruker lagres.

Ny bruker er lagret og klar til bruk.

Andre valg som finnes på brukersiden.

12. Valg for å gjøre en bruker aktiv/inaktiv

13. Bilde for en bruker kan legges inn her.

14. Søkefelt for brukere

15. Valgt bruker markert (Vi anbefaler å bruke navn på brukerne for god oversikt)

16. X sletter brukeren og informasjonen lagret om brukeren

17.Ikoner som indikerer rollen til den enkelte brukeren