Hvorfor henter ikke skjermen min ned nytt innhold?

Hvorfor viser ikke min Samsung skjerm innhold fra min kanal i DatabeatOMNI? Her beskriver vi årsakene til hvorfor skjermen din ikke henter ned nytt innhold

Det kan være ulike årsaker til at din skjerm ikke viser innhold. Se etter feilmeldinger på skjermen, da disse kan fortelle deg hva som eventuelt mangler for at innhold skal vises.

Er skjermen koblet til nettverk?

For at skjermen din skal kunne vise og hente inn nytt innhold må skjermen være tilkoblet internett. Slik ser du status på nettverkstilkobling på din Samsung skjerm.

• Trykk Menu
  • Velg Network
  • Velg Open Network Status
Skjermen vil søke etter nettverkstilkobling. Dersom du ikke er tilkoblet, ber vi deg vennligst om å koble til internett.

Dersom skjermen mister nettverkstilkoblingen vil innholdet som er lagret på skjermen spille av til skjermen kobles til nettverk igjen. Dette er en av årsakene til at mange opplever at innhold ikke blir oppdatert selv om nytt innhold har blitt publisert.

Er det aktivt innhold i kanalen skjermen viser?

Hvis det ikke er aktivt innhold i en kanal, så vil skjermen vise følgende feilmelding.

No active content in selected channel
  • Sjekk at skjermen står på korrekt kanal
  • Sjekk at filene i den valgte kanalen er aktive
Se dato for Publiserings -og utløpsdato og generelle tidsinnstillinger på filer.

Er tidsinnstillingene på skjermen riktig?

Tidsinnstillingene på skjermen må være korrekt for at den skal hente innhold.

• Trykk Menu - Velg System - Velg Time.
  • Verifiser at dato og tid er riktig.
  • Skru av DST (Daylight Saving Time) og ikke bruk NTP (Network Time Protocol).