Installasjonsmanual: Hvordan installere Databeat OMNIplay på Samsung SSP2-3

Hvordan installere og konfigurere Databeat OMNIplay på Samsung Orsay med Samsung Signage Platform (SSP) 2-3. Senere i installasjonsmanualen viser vi også hvordan du kan avinstallere Databeat OMNIplay på skjerm.

Før du kan vise innholdet ditt fra DatabeatOMNI på en Samsung skjerm, må OMNIplay installeres og konfigureres på skjerm. Artikkelen viser trinnvis hvordan du kan sette opp din skjerm med Databeat OMNIplay.

Forberedelser

Transportskade, utpakking og montering

Før vi setter i gang med installasjonen, er det lurt å se etter skader på transportemballasje og skjerm. Ved mistanke om skade på skjermen, ta bilder av esken før den åpnes.

Pakk skjermen forsiktig ut av esken og sjekk den for eventuelle fysiske skader. Ta bilder av skjermen og meld ifra til forhandler ved skade.

Skjermen må monteres riktig for at ventilasjonen skal fungere. Ved feilmontering blir garantien brutt og ugyldig. "Taggen" med Samsung-logo skal stå til høyre ved landskap eller vende ned ved portrett.

Dette trenger du

• Samsung SSP2-3 skjerm og Samsung-fjernkontroll
  • Internett-tilkobling (Wi-Fi eller kablet nettverkstilkobling)
  • DatabeatOMNI-konto og lisensnøkkel

Oversikt

• Steg 1: Hvordan installere og konfigurere Databeat OMNIplay på Samsung SSP2-3
  • Steg 2: Automatisk oppstart av skjerm etter strømbrudd
  • Steg 3: Verifisering
  • Tips: Hvordan avinstallere Databeat OMNIplay

Steg 1: Hvordan installere og konfigurere Databeat OMNIplay

• Velg English som språk i Menu Language
  • Velg Landscape eller Portrait som retning i Display Orientation
Velg Landscape hvis ikke annet er spesifisert
  • Velg Off (Recommended) i Auto Power Off
  • Velg mellom kablet eller trådløs nettverkstilkobling
Skjermen kan kobles til enten trådløst eller kablet nettverk. Velg mellom kablet eller trådløs internettilkobling. Tips: Kablet tilkobling er anbefalt for høyere stabilitet.
Kablet: Dersom din nettverkskabel er koblet til vil skjermen automatisk koble seg til internett ved valg om kablet nettverk.
Trådløst: Velg ditt nettverk fra oversikten og skriv inn nettverkpassordet.
  • Sett inn dato og klokkeslett i Clock Set
  • Velg URL Launcher i Play via og skriv inn URL-adresse
Samsung SSP Landskap: https://www.databeatomni.net/sssp
Samsung SSP Portrett: https://www.databeatomni.net/ssspv
  • Velg OK / Next i Setup Complete og fullfør konfigurasjon
Databeat OMNIplay applikasjonen skal nå starte opp. Trykk [HOME] og velg URL Launcher hvis applikasjonen ikke starter opp automatisk.

Etter at Databeat OMNIplay applikasjonen er installert og starter opp, vil skjermen spørre etter lisensnøkkel.

• Skriv inn din Lisensnøkkel og trykk [OK]
Trykk [0] (null) på fjernkontrollen for å re-konfigurere lisensnøkkelen. Se PO/ordrebekreftelse eller kontakt din forhandler/Databeat
Lisensnøkkelen er unik, og må tastes inn korrekt. Eksempel på lisensnøkkel: NOABCD0001A

Steg 2: Automatisk oppstart av skjerm etter strømbrudd

• Trykk Menu, velg System, velg Power Options
  • Endre Auto Power On til ON
  • Endre Network Standby til ON

Steg 3: Verifisering

• Automatisk oppstart av Databeat applikasjonen
Restart for å verifisere automatisk oppstart av applikasjon (OMNIplay)
  • Visning av innhold på skjerm
Hvis ikke noe innhold er lastet ned og vises, kan du trykke [3] på fjernkontrollen for mediaplan og status
  • Firmware og Software versjon
Firmware versjon: Menu - Support - Contact Samsung
Software versjon: v2.530

Tips: Hvordan avinstallere Databeat OMNIplay

I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å avinstallere Databeat OMNIplay på skjermen.

• Trykk [HOME] på fjernkontrollen og velg Change URL øverst til høyre.
  • Slett URL som er lagt inn. Skriv inn $DEL
  • Velg Magic Info
Med fjernkontroller: Menu - System - Play via=Magic Info