Hvordan kan jeg avinstallere Databeat OMNIplay på Samsung Tizen proffskjerm (SSP4-6)?

I denne artikkelen viser vi hvordan du kan avinstallere OMNIplay applikasjonen på en Samsung Tizen proffskjerm. Senere viser vi hvordan du kan re-installere applikasjonen igjen.

samsung signage

For å hindre at OMNIplay applikasjonen fra å bryte kilden automatisk kan vi avinstallere applikasjonen. Det kan anbefales når proffskjermen skal benyttes til noe annet enn å vise innhold fra DatabeatOMNI.

Begynn avinstallasjonsprosessen med å fjerne web applikasjonen:

• Trykk [HOME]
  • Velg URL Launcher - Settings i verktøylinjen

Home URL Launcher Tizen Verktøylinje

Restart skjermen dersom verktøylinjen ikke vises ved tastetrykk [Home]. Trykk [Home] igjen i oppstartssekvensen når Databeat-logo med grå bakgrunn vises.
  • Velg Uninstall

Du kan endre til ny aktiv kilde nå som applikasjonen er avinstallert.

• Velg [Source]
  • Velg kilde

Bytt til MagicInfo etter at web applikasjonen er avinstallert.

• Trykk [Menu]
  • Velg System
  • Velg Play Via
  • Velg MagicInfo

Re-installasjon

Dersom du ønsker å re-installere OMNIplay applikasjonen trenger du ikke å nullstille proffskjermen. Vi kan re-installere applikasjonen via menyen til Samsung proffskjermen.

• Trykk [Menu]
  • Velg System
  • Velg Play Via
  • Velg URL Launcher

Når URL Launcher er valgt kan vi åpne verktøylinjen på skjermen.

• Trykk [Home]
  • Velg URL Launcher - Settings
  • Velg Install Web App
  • Fyll inn https://www.databeatomni.net/tizen
    • NB! Alle bokstaver i URL må være små.
  • Velg Done på det digitale tastaturet

Fortsett med å starte applikasjonen manuelt.

• Trykk [Home]
  • Velg URL Launcher eller Databeat SSP