Doorsign FAQ (Ofte Stilte Spørsmål)

Vi får inn en del spørsmål om Databeat Doorsign, og det gleder oss. Det bidrar til å utvikle oss både teknisk og kommersielt. Her er en del generelle spørsmål med våre svar.

DBdoorsign_Philips_til_print_liten

Lisensiering

Hvordan er det med lisens mot desse skjermene? Samme måte som Samsung?

Databeat Doorsign er på samme platform som DatabeatOMNI, men fordi det i seg selv har færre muligheter har vi valgt å lisensere det spesifikt. Databeat Doorsign lisensieres til en en fast pris med tre års oppdatering/vedlikehold inkludert.

Blir produktet oppdatert regelmessig på lisens og hva skjer når perioden er over?

Databeat Doorsign blir løpende og automatisk oppdatert i lisensperioden på samme måte som med DatabeatOMNI og OMNIplay. Ny funksjonalitet, endringer og feilrettinger blir automatisk lagt til. Etter lisensperioden vil lisensen fortsatt gjelde, men inkluderer da ikke oppdateringer. Man kan imidlertid velge å forlenge lisensavtalen.

Kan jeg få Doorsign og Omni i en lisens bundle?

DatabeatOMNI og Doorsign er teknisk helt integrert, man bruker faktisk DatabeatOMNI for å administrere og fastsette innhold (feks bruke en DatabeatOMNI videokanal som bakgrunn) og Databeat OMNIplay programvare på skjermene. Doorsign funksjonene dukker automatisk opp når man har integrert DatabeatOMNI med sin kalender. Det er imidlertid separate OMNIplay lisenser. Snakk med forhandler om priser på bundles eller større antall.

Hvordan kan jeg teste produktene? Er det mulig med en Proof of concept?

Vi ønsker å unngå kunder som er ukomfortable med våre produkter og oppmuntrer derfor til å teste og prøve før man kjøper. Databeat Doorsign er en integrert del av DatabeatOMNI og man kan raskt og enkelt lage sin demokonto (uten å oppgi kredittkort). Her kan man kostnadsfritt generere en 30 dagers test lisensnøkkel som man må ha for å få Doorsign opp på skjerm. Det kreves riktignok en fysisk skjerm. Den kan man enten bestille fra sin forhandler eller distributør uten lisens, eventuelt teste på et annen enhet. Android Nettbrett, Android PC eller Android smarttelefon. Man kan også teste Doorsign på en Microsoft Windows 10 PC (i beta). Last ned Databeat OMNIplay direkte fra Google Play eller Windows Store.

Leveranse

Når starter leveranse ?

Databeat Doorsign er levert til flere kunder allerede, og er tilgjengelig for bestilling.

Har dere et tidsestimat på når dere har klar en løsning på fraværstavle?

27-inch-imac-2011

Oversiktstavlen er er klar for levering og i drift hos flere kunder allerede.

Kommer oversikten i portrett også?

I første omgang kommer oversikten i vanlig landskap (liggende) form, fordi vi de neste uke skal teste funksjonalitet, praktisk bruk og stabilitet (mer enn layout). Vi forstår godt behovet for en portrett-versjon, feks når man har flere enheter som skal vises. Vi vil anta at dette kan være på plass 3-4 uker etter at fraværstavlen er i produksjon.

Hvordan bestiller jeg?

Ta kontakt med din forhandler eller din distributør. Kontakt oss direkte om dere ikke allerede har en foretrukken forhandler eller distributør, så vil vi hjelpe.

Kommer doorsignmodulen ferdig installert på Philips panelet fra dere, eller må vi installere den som en apk selv?

Databeat Doorsign leveres primært som en komplett bundle pakke; skjerm og programvare ferdig konfigurert og klar til bruk. Vi arbeider med distributørene som står for dette.

Skjermer

Hva er ideal skjerm størrelse?

Doorsign er en applikasjon som teknisk sett fungerer på skjermer i alle størrelser og det finnes antagelig flere oppfatninger. Vi mener 10" er en fin størrelse for Doorsign. den blir godt synlig, uten å være dominerende. Vi bruker selv Philips 10BDL3051 , en 10" multi touch skjerm med kjekke lys på siden som også styres automatisk av Doorsign. Da kan man, også uten å stå foran skjermen, tydelig se om møterommet, den ansatte eller utstyret er ledig eller opptatt. Da blir Doorsign veldig tydelig, spesielt hvor man har flere møterom ved siden av hverandre.

Er det bare tilgjengelig på Philips?

Nei, Doorsign bruker vår standard Databeat OMNIplay som fungerer på flere plattformer. Den støtter både Android og Samsung SSSP/Tizen. Snart også flere platformer, som feks Microsoft Windows (i Beta) og LG webOS (i Beta)

Philips skjermene som støttes er basert på Android, men vi har gjort noen spesial-tilpasninger i samarbeid med Philips for å gjøre den mer driftsvennelig. Man kan f.eks. i større grad administrere skjermen, feks med hel-automatiske program oppdateringer, styring av lys på siden av skjermen, I DatabeatOMNI foreta remote screenshots og sjekke driftsstatus.

Man kan også laste ned Databeat OMNIplay fra Google Play eller Windows Store (i Beta) Disse er identiske i funksjonalitet, men men tillater ikke samme grad av styring og kontroll.

Generelt om Doorsign

Hei, finnes integrasjon mot Google Kalender?

Ja, det finnes en integrasjon mot Google Kalender i G-Suite.

Egen artikkel for oppsett og kopling mot G-Suite finnes her: https://support.databeat.net/how-to-set-up-google-apps-for-databeat-doorsign