Oppdatering av Firmware på Samsung SSP / Tizen proffskjerm

Når du skal oppdatere firmware på Samsung proffskjerm er det ulike metoder. Denne artikkelen beskriver forberedende prosesser og generell informasjon om oppdatering av firmware på Samsung skjerm

Er firmware årsaken til at du opplever problemer med skjermen?

I enkelte tilfeller kan firmware være årsaken til at din Samsung proffskjerm ikke fungerer som normalt. Det er viktig å identifisere problemet, og videre kunne bekrefte at dette skyldes utdatert firmware versjon på skjermen. Dette kan være en vanskelig oppgave, og det anbefales derfor at du tar direkte kontakt med din forhandler før du gjør noe forhastet.

Det er ulike måter å oppdatere firmware på Samsung proffskjermer. Her beskriver vi to:

1. Via DatabeatOMNI
  2. Via USB/Minnepinne
Les mer om hvordan du kan oppdatere firmware på de ulike måtene ved å trykke på linkene.

Først må du finne ut hvilken modell og operativsystem din proffskjerm har

Før du kan oppdatere firmware må du vite hvilken modell og operativsystem din proffskjerm har. Dette skyldes at Samsung har ulike versjoner på firmware tilknyttet ulike modeller og operativsystem. Modellen og operativsystemet bestemmer hvilken versjon på firmware du skal ha.

Slik ser du hvilken modell du har

Det er to muligheter for hvordan du kan finne ut hvilken modell din skjerm har:

Alternativ 1 - Via DatabeatOMNI:

• Logg inn med ditt brukernavn og passord i DatabeatOMNI
  • Trykk på Locations
  • Trykk på OMNIplayer
  • Under kolonnen Device vil du se din modell

Alternativ 2 - Via skjerm:

• Trykk [Menu] for å åpne innstillinger
  • Velg Support
  • Velg Contact Samsung
  • Under Product Information vil du se din modell

Basert på hvilken modell din proffskjerm har, vil den tilhøre et bestemt operativsystem.

Hvilket operativsystem har skjermen din?

Hvis du er usikker på hvilket operativsystem din skjerm bruker, kan du se Databeat sin oversikt her.

Alternativt kan du søke opp dette på Samsung sine sider om Display Solutions.

• Trykk her for å åpne Samsung Display Solutions
  • Skriv inn din modell i søkefeltet
For eksempel "QM65"
  • Velg riktig modell fra listen
  • Trykk på Specs
  • Bla ned til du finner kategorien Feature
  • Under Feature vil du se Operating System
Når du vet hvilken modell og hvilket operativsystem din Samsung proffskjerm har, gjenstår det å finne riktig firmware. Her anbefaler vi at du tar direkte kontakt med din forhandler.
Se artikkel om oppdatering av firmware via DatabeatOMNI eller via USB