Hva er Databeat Doorsign?

Databeat Doorsign gjør det enkelt å lage digitale dørskilt som viser oppdatert informasjon fra din Office 365, Exchange-server eller Google G-suite. Lag digitale dørskilt for møterom, ansatte eller andre ressurser i bedriften.

A_doorsign_v1

Digitale dørskilt med Databeat Doorsign

Databeat Doorsign gjør det enkelt å lage digitale dørskilt som viser oppdatert informasjon fra din kalender i Office 365, Microsoft Exchange eller Google G-suite.

Med touchskjermer fra Philips kan drop-in brukere med få tastetrykk reservere ledig rom eller ressursen direkte på skjermen. Philips skjermene har lys på siden som indikerer om ressursen er ledig eller opptatt. Lag digitale dørskilt for møterom, ansatte eller andre ressurser og publiser egne bakgrunnsbilder, grafikk eller video for å tilpasse dørskiltene til din organisasjon.

peop_room_res1

Databeat Doorsign er en integrert del av DatabeatOMNI. slik at du kan både administrere dine informasjons skjermer, og dine dørskilt i samme webapplikasjon.

Hvordan gå frem ?

For å lage elektroniske dørskilt med DatabeatOMNI må du først forberede din kalenderapplikasjon slik at du kan knytte DatabeatOMNI til din bedrift eller organisasjonskalender. Der bestemmer du hvem (ansatte) og hvilket (rom eller utstyr) som er registrert og hvilke av disse du ønsker dørskilt for (Se hvordan).
Deretter kan du i DatabeatOMNI lett knytte sammen Office 365 i Doorsign modulen og de valgte ressursene som ansatte, rom eller utstyr, vises umiddelbart. (Se hvordan)
Velg deretter ressursen du ønsker å lage dørskilt for og du ser straks se hvordan dørskiltet vil se ut på skjermen. Last opp et enkelt bilde som vises i bakgrunnen på dørskiltet, eller lag din egne kanal med video eller bilder.

A_Doorsign_webinar_Marius