Hva er Databeat OMNIplay3?

Databeat OMNIplay3 er en ekstern Android basert mediaspiller (Digital Signage Media Player) dedikert for DatabeatOMNI. Artikkelen beskriver hva du trenger for å styre mediaspilleren og hvordan den fungerer.

Databeat OMNIplay3 - How does it work

Hva er Databeat OMNIplay3?

Databeat OMNIplay3 er en stabil, høykvalitets ekstern mediaspiller som kobles til en skjerm med en HDMI-kabel. OMNIplay3 egner seg flott for Digital Signage, infoskjermer og er perfekt når proffskjermen din ikke har innebygd mediaspiller.

OMNIplay3 er dedikert for DatabeatOMNI og OMNIplay appen for Android kommer ferdig installert på OMNIplay3. Du kan fjernstyre mediaspilleren rett fra DatabeatOMNI i nettleser hvor du har mulighet til å knytte mediaspilleren opp mot ditt mediabibliotek for visning av ditt innhold.

OMNIplay3 har god støtte for diverse mediafiler og kan spille av 4K innhold i 30hz. Den har støtte for kablet nettverk, WiFi/Trådløst nettverk, 16GB total lagringsplass, bruker lite strøm og har ingen bevegelige deler. Dette gjør OMNIplay3 til en svært allsidig og kostnadseffektivt mediaspiller.

Databeat OMNIplay3 Key features Specifications Infomation

Hva følger med i OMNIplay3 boksen?

• OMNIplay3 fjernkontroll (Trenger 2stk AAA-batterier)
  • HDMI Kabel (1 meter)
  • Strømadapter (Type C for Europa som standard)
OMNIplay3 fjernkontroll strømadapter hdmi kabel tilbehør-1

Hva trenger du for å komme i gang?

For å bruke OMNIplay3 må du ha en skjerm du kan koble boksen til med HDMI-kabelen som følger med. OMNIplay3 boksen trenger strøm og internett for å fungere og støtter både kablet og trådløst nettverk.

For at OMNIplay3 kan vise ditt innhold må den ha en DatabeatOMNI lisensnøkkel som knytter den mot din DatabeatOMNI konto og gir den en kanal med innhold å spille av.

Hvis du ikke har en lisensnøkkel kan du logge inn i DatabeatOMNI, velg fanen Lokasjoner og så fanen OMNIplayer. Der får du oversikt over tilgjengelige lisensnøklene (MediaplayerID) og kan bestille nye lisenser.

OMNIplay3 kommer som regel ferdig konfigurert med din lisensnøkkel ved levering. Hvis mediaspilleren er bestilt uten konfigurering, kan du lese mer om hvordan OMNIplay3 settes opp her.