Hva er Databeat PowerPoint Publisher?

Er du en redaktør, innholdsansvarlig eller bare ønsker en enkel brukeropplevelse er PowerPoint Publisher perfekt for deg.

Databeat PowerPoint Publisher er et tilleggsprogram som kan installeres på din PC, som tillater at du kan bruker PowerPoint til å designe og publisere innhold til skjerm fra et og samme program. Med tilleggsprogrammet installert, trenger du ikke å bruke DatabeatOMNI nettløsning for å publisere innhold.

Hvorfor bruke DatabeatOMNI PowerPoint Publisher?

Databeat PowerPoint Plugin har som hovedoppgave å gjøre det veldig enkelt for deg å lage innhold og sende det (publisere) det rett til skjermene du vil vise det på. PowerPoint Publisher hjelper deg blant annet å sette riktig format og oppløsning på en enkel måte, slik at innholdet ser bra ut på skjerm.

I tillegg slipper du å logge inn og ut av flere systemer, fordi du kan publisere og velge i PowerPoint hvor og når innholdet skal vises. Mer spesifikt betyr det at du kan velge hvilke datoer og hvilke tider på døgnet ditt innhold skal vises, samt hvilke kanaler/spillelister/skjermer det skal vises på.

Er du en redaktør, innholdsansvarlig eller bare ønsker en enkel brukeropplevelse er PowerPoint Publisher perfekt for deg. DatabeatOMNI PowerPoint Publisher er ment for hverdagslige oppdateringer og endringer på innhold.