Hva er DATABEATBooking og hvordan kommer jeg igang ?

DATABEATbooking er en enkel løsning for de som har noe å leie eller låne ut til eksterne brukere, møterom, lokaler, utstyr eller tjenester. Brukerne kan selv sjekke tilgjengelighet og bestille rett på nett.

Hvordan fungerer DATABEATbooking ?

• DatabeatBooking er utviklet for Microsoft Office 365 kunder.
  • Rommet, lokalet, ressursen eller personen (som skal yte tjenesten) må være registert i utleier/utlåners Office 365 slik at de har en egen kalender.
  • I et enkelt og brukervennlig grensensitt setter man opp en egen webside og bestemmer hvem som skal få tilgang; alle eller noen få, om de må logge seg på, eller ikke.
  • Utleier/utlåner får en egen webside (URL) som kan deles med ønskede brukere, feks på egne websider eller som kan sendes ut på E-post.

Hva må jeg gjøre for å komme igang ?