Hva er forskjellen mellom Databeat OMNIcast og Databeat OMNIplay?

DatabeatOMNI er en gratis publiseringsverktøy for å publisere og distribuere nnhold med tidsplaner og oppsett til Databeat "spillere" - Databeat OMNIplay og Databeat OMNIcast.

Hvordan er OMNIcast og OMNIplay like

Både Databeat OMNIplay og OMNIcast er programvarer eller apper. Installert på en støttet maskinvareenhet (dvs. SoC Monitor, PC, Tablet, Smartphone) blir programvaren og maskinvaren en "spiller". Den spiller innhold i henhold til medieplaner og layouter designet og publisert i DatabeatOMNI.

Konseptene til OMNIcast og OMNIplay er like. De fungerer i utgangspunktet på samme måte og vil spille det samme innholdet, men det er noen forskjellige og nødvendige forskjeller.

OMNIcast og OMNIplay er begge lisensierte applikasjoner. Prøvelisenser er tilgjengelige fra Databeat OMNIstore i DatabeatOMNI eller fra nettstedet vårt.

Databeat OMNIplay er en spiller for frittstående bruk i et produksjonsmiljø uten pålogget og autentisert bruker. OMNIplay er den dominerende appen på maskinvareenheten og starter automatisk umiddelbart etter oppstart. OMNIplay krever root / admin-tilgang for automatiske og uten tilsyn oppdateringer og fjernadministrasjon. OMNIplay er vår Digital Signage-spiller. Den selges for det meste samlet og forhåndsinstallert med maskinvare eller kan installeres manuelt fra forhåndsdefinerte URL-er.

En lisensnøkkel kreves for å aktivere OMNIplay. Den kan fås fra publiseringsplattformen DatabeatOMNI eller på OMNIstore.

Databeat OMNIcast er en spiller for personlig bruk og krever en godkjent pålogging. Den kan lastes ned fra respektive appbutikker. OMNIcast er bare en av flere apper på maskinvareenheten og startes og stoppes av brukeren når det er nødvendig. OMNIcast tar ikke "eierskap" til maskinvareenheten. Brukeren kontrollerer oppdateringsprosessen i likhet med andre apper.

Databeat OMNIcast og OMNIplay tilgjengelig plattformer

Plattform Fra OMNIplay OMNIcast
Apple IOS (inkluderer iPad og iPhoner) Apple Store   Ja
Android  Google Play   Ja
Amazon Fire  Amazon Store   Ja
Microsoft Windows 10  Microsoft Store   Ja
Samsung Tizen - B2B System On Chip (SoC) URL Ja
LG WEB OS - B2B System On Chip (SoC) URL Ja
Microsoft Windows 10 PC platftorm URL Ja