Hva er OMNIcast for Android?

Databeat OMNIcast er en app du kan laste ned på din Android mobiltelefon eller nettbrett. Du kan bruke OMNIcast til å spille av innhold og informasjon fra kanaler du har lagd i DatabeatOMNI.

For å komme i gang med OMNIcast for Android trenger du:

• En Android telefon eller nettbrett som har installert OMNIcast appen fra Google Play.
  • En DatabeatOMNI-konto hvor du har publisert og planlagt innhold som skal vises på skjerm.
  • En lisensnøkkel for OMNIcast, fordi appen trenger en lisensnøkkel for å vite hva den skal vise.

Hva brukes OMNIcast til?

OMNIcast kan i bunn og grunn sammenlignes med en skjermsparer og kan derfor brukes til mange formål. Eksempelvis kan OMNIcast brukes til deling av informasjon internt i en bedrift eller i butikker som skal vise innhold om et produkt som er til salgs. Når OMNIcast skal spille av innhold kan brukeren selv velge eller så kan administrator planlegge og overstyre når innholdet skal vises.

Hvordan fungerer OMNIcast for Android?

OMNIcast appen snakker med DatabeatOMNI-kontoen din og kan hente ned og vise innholdet som er publisert i DatabeatOMNI-kanalene dine. OMNIcast er naturligvis avhengig av at du har publisert noe innhold for å vise noe på skjermen.

Første gang du starter OMNIcast appen spør den om lisensnøkkel, som du kan lage og finner i DatabeatOMNI under fanen OMNIplayers. Når lisensnøkkelen er registrert henter enheten innstillingene og de kanalene som er gjort tilgjengelig for å vise på Android-enheten.

OMNIcast kan spille av innhold i både landskap og portrett. Android-enhetens oppløsning og retning bestemmer hvordan innholdet blir vist. OMNIcast appen trenger internett for å snakke med DatabeatOMNI. Vi anbefaler å unngå store mediafiler, da nedlastning via mobildata kan medføre ekstraordinære kostnader.

Her er et bilde som viser kanaler og innhold fra DatabeatOMNI øverst. Nedenfor ser du OMNIcast appen på en mobiltelefon, hvor vi kan velge hvilken kanal som skal vises og hvordan det kan se ut.

OMNIcast_mockup_screens

Hvordan ser OMNIcast appen ut?

OMNIcast for Android - lisens
OMNIcast for Android - Velg kanal

OMNIcast for Android - Horisontal

OMNIcast for Android - Portrett