Hva koster en DatabeatOMNI lisens?

I denne artikkelen vil vi forklare hva DatabeatOMNI-lisensene koster og hvordan de er priset.

A_Featured_Digital-Signage-DatabeatOMNI

Programvaren for digital skilting er kostnadseffektiv og enkel, og hjelper deg med å fortelle historien om merkevaren din, menneskene og historien i løpet av klikk. DatabeatOMNI er egnet for en rekke virksomheter i flere bransjer, fra små bedrifter til store selskaper - og alt i mellom.

Alle DatabeatOMNI-lisenser er priset som følger: En lisens per skjerm. Så hvis et selskap skal bruke ti offentlige skjermbilder for din digitale skilting, vil du trenge ti lisenser totalt.

DatabeatOMNI er en komplett, ubegrenset skjermpubliseringsplattform. Det er helt gratis å registrere seg, og du kan opprette digitalt skilt i ditt eget tempo. Du betaler bare når du er klar til å publisere på den første skjermen.

Vi tilbyr en 30-dagers gratis prøveperiode for hver OMNIplay-lisens for å sikre at løsningen for digital skilting fungerer godt og for å sikre at innholdet ditt vises riktig.

Vi har tre lisenser du kan velge mellom.

OMNI-lisensen

OMNI + er flott hvis du trenger flere brukere og har mange steder å administrere. Dette er også et godt alternativ hvis du vil ha mer kontroll, fleksibilitet og funksjonalitet.

Prisen for et treårsabonnement er $ 13 eller 127 NOK per måned.

Inkluderte funksjoner er:

• Alt inkludert i OMNI-lisensen
  • Entur rutetider
  • Flere brukere
  • Publiser nettsteder (URL)
  • Lage playblocks
  • Planlegg innhold basert på været
  • Automatisk strøm / skjermsparer
  • Avansert skjermadministrasjon
  • Tekstmodul
  • Bilde- og grafikk-widget
  • Nedtelling og muligheten til å telle opp - widget

OMNIpro lisensen

OMNIpro er vår mest populære lisens. Med OMNIpro får du hele pakken med tilgang til alle funksjonene. Hvis du leter etter en bedriftsløsning, eller trenger hjelp med overvåking og proaktiv støtte.

Prisen for et treårsabonnement er $ 19 eller 187 NOK per måned.

Inkluderte funksjoner er:

• Alt inkludert i OMNI +
  • OMNIcontrol
  • Skjermdesigner
  • Avansert brukergrensesnitt
  • Dele og følge playblocks
  • Kontroller brukertilgang med koder
  • Lage berøringskanaler
  • Finn.no integrasjon
  • Kalenderoversikt
  • Power BI
  • Nettsteder
  • Legge inn koder

Klikk her hvis du er interessert i å snakke med en produktspesialist eller sjekke prissiden vår.