Hvilke størrelser og oppløsninger er best på Digital Signage/Infoscreens?

Brukere må publisere mange forskjellige typer bilder og grafikk, og de kommer i alle størrelser, kvaliteter og formater. Noen fungerer og andre ikke. Denne artikkelen diskuteres noen relaterte problemer og hvordan du løser dem i DatabeatOMNI.

Generelt

Vi har hovedsakelig to problemer, oppløsning og størrelsesforhold de begge gjelder for bilder / grafikk og video (ikke diskutert i denne artikkelen).

Oppløsning (DPI)
DPI er et slags mål på kvalitet. Det måles i DPI (Dots Per Inch) og blir målt slik at man kan forholde seg til størrelser. Jo høyere antallet er, er generelt kvaliteten bedre. Jo flere prikker vil gi større mediefiler. Det anbefales å ikke publisere filer med en oppløsning som er høyere enn skjermene som skal vise dem. Med skjermer jobber vi med piksler. Tenk på en piksel som en prikk.

Bildeforhold (16: 9, 4: 3)
Dette er et mål på relativ bredde sammenlignet med høyde. Høy / smal eller bred / lav. Det er to måter å måle dette på. Den ene er å dele høyden etter bredden. Den andre er en måte som TV / filmindustrien har målt dette i noen tid, dvs. 16: 9, standard TV-format. Det betyr at hvis en skjerm er 16 tommer bred, vil den være 9 tommer høy, 16 til 9. Den andre måten å måle den på er å dele 16: 9, som er 1 7777 ....

Nedenfor er en fin tegning som er skannet. og hvordan den skaleres naturlig på en standard HD-skjerm. 1) Oppløsningen er for lav og (533x400 px) 2) størrelsesforholdet er forskjellig (133325), eller ca. 12: 9.

4:3 in 16:9 aspect ratio
Vi kan oppskalere den, da vil kvaliteten ikke rettferdiggjøre den fine tegningen, og den vil fortsatt ikke fylle skjermen.

4:3 in 16:9 aspect ratio upscale
Hvis vi strekker den, vil det se galt ut de to vennene ser ut til å ha spist for mye godteri og hamburgere.

Hvordan løse problemet?
Det er best å sjekke kilden.

Den beste måten å løse problemet på er å sjekke kilden. Sørg for at det samsvarer med målet så mye som mulig. Den kan defineres når tegningen skannes, og den kan defineres i standard grafiske / designverktøy.

Bruker Microsoft Powerpoint
Det er et gratis Powerpoint-plugin som lar deg publisere til DatabeatOMNI fra Powerpoint (som et plugin). Der kan du legge til, en eller flere slike tegninger, skalere og rotere, og publisere PowerPoint.

Bruk Microsoft Sway
Et nytt Microsoft-verktøy, noe enklere enn Microsoft til og med, er Microsoft sway. Bruk Microsoft Sway Widget til å publisere til DatabeatOMNI.

Bruk den grafiske widgeten
Til slutt kan du også bruke grafikkmodulen DatabeatOMNI til å publisere innholdet, slik at du kan legge det til på en hvilken som helst bakgrunn du velger. I Screendesigner velger du den grafiske widgeten. Dra den til skjermen og velg filen du vil legge til. Du kan skalere og flytte den. Husk å trykk "Publiser" (Lagre) før du avslutter skjermdesigneren.

Graphic widget on screen