Hvordan bruker jeg DatabeatOMNI Global Channel-funksjonen?

DatabeatOMNIs Global Channel-egenskap tillater brukere å publisere innhold til alle som bruker DatabeatOMNI. Og lar det bli spilt i fullskjermformat og i widget. Slik bruker man den:

global1

Channel-In-Channel (CiC). Du bør også være kjent med Channel-In-Channel widget i DatabeatOMNI. Den ligner på Global Channel widgeten, men er noe forskjellig.

CiC lar deg kun publisere ditt eget innhold, mens Global Channel viser ditt innhold til samtlige som benytter seg av DatabeatOMNI. Dette er et gratis og ganske produktiv kringkastingsmetode.
Her er finner du mer info om CiC widget.

Hva trenger du?

• DatabeatOMNI pubiseringskonto(Proversjon).
    Det er gratis å benytte seg av plattformen, det er bare å registrere for å teste det ut.
  • Logget inn med rettigheter til å publisere.

Hvilken funksjon har en Global Channel?

I DatabeatOMNI lager du kanaler som kan bli brukt til forskjellige formål, vist i fullskjerm-modus og/eller spilt som widgets ved å bruke CiC-konseptet. Frem til nå, har alle kanaler vært kun til bruk for den respektive kunden.

Global Channel brukes på samme måte, bare litt annerledes. Du kan enkelt sette et flagg individuelt på kanalene dine, og hvem som helst vil få tilgang til å se og spille av ditt innhold. Vær oppmerksom på at når du benytter deg av denne funksjonen, vil innholdet ditt bli tilgjengelig for samtlige som bruker DatabeatOMNI og kan spilles på en eller flere av deres skjermer.

Inne på "Channel Properties/Rediger Kanal"(les CiC-artikkelen for mer info) gå til channel properties(endre pensil eller velg "General") og finn ikonet [Go Global]. Trykk på det for å gjøre kanalen din til Global.

global2

Når den er aktivert vil den være farget.

global3

Inne på innstilligner kan du legge til søkeeord(på samme måte som hashtags) slik at brukere kan søke etter ditt innhold.

Inne på Screen Designer/Skjermdesigner, (igjen les CiC-artikkelen for ytterligere info). Velg ikonet "Global Channel".

global4

Hent den inn på skjermen og en liste av tilgjengelige kanaler vil være synlige. Du kan søke etter dem ved å skrive navnet på kanalen, og søke etter tags lagt til av de som har publisert "Global channels".

Velg hele kanalen eller en lenket "Playblock"(en mulig delmengde av kanalen, etter publisererens krav).global5

Trykk [Use/Bruk] og du vil se din Global Channel på skjermen. Du kan justere den slik du vil og deretter trykke på "Publish" for å få innholdet sendt til din DatabeatOMNI Player.

global6