Hvordan endre bakgrunn for Doorsign

Doorsign kan vise ulike bakgrunner, her viser vi deg hvordan.

Doorsign har mulighet for to ulike innstillinger for bakinnhold. Kanal eller Rom

Velg mellom Rom eller kanal.

• Bakgrunnsbilde som Rom vil være et statisk bilde, individuelt for hver Doorsign.
  • Bakgrunnsbilde med en kanal kan være bilder, video, nettsider og PDF. Dette innholdet kan tidsstyres og tilordnes flere Doorsigns. Det kan feks være alle skjermene i samme etasje.

Innstilling for Doorsign

1. Velg om innholdet skal vises som et Rombilde, eller som tilhøre en kanal.

2. Velger man Rom, endrer man dette ved å klikke på bildet, og laste opp et bilde fra egen PC

3. Velger man kanal kan man velge hvilken av kanalene tilgjengelig som ksal vises som bakgrunn

4. Forhåndsvisning av innholdet for Doorsign.

Bakgrunn valgt som Rom

Kanal valgt som bagrunn

Vel hvilken kanal som skal beyttes.

Kanalen som skal benyttes må opprettes i Media fanen.

Doorsign maler vil lagres under fanen Doorsign neders på siden.