Hvordan endre kanal på en offentlig LG-skjerm med fjernkontrollen

Den offentlige skjermen må være koblet til et nettverk for å be om kanalvalget av tilgjengelige kanaler. Kanalene som vises i listen er kanalene fra Media i DatabeatOMNI. Slik endrer du kanalen.

• Trykk på "4" på fjernkontrollen
Tast 4 LG Remote

• Naviger gjennom listen over tilgjengelige kanaler ved hjelp av pilen på fjernkontrollen.
  • Trykk på "OK" for å bekrefte valget.
Innholdet i den nye kanalen begynner å lastes ned og vises når det er klart.