Hvordan vise forskjellig innhold til forskjellige tider?

Denne artikkelen beskriver hvordan vi, i DatabeatOMNI, kan vise og skjule innhold automatisk basert på klokkelsett og dager.

I DatabeatOMNI kan man styre innhold på ulike måter. Man kan legge tidsstyring av innhold på spilleblokk-nivå og på fil-nivå.

Dersom du endrer tidsinnstillinger på spilleblokk, så vil alle filene i spilleblokken følge innstillingene.

For å gjøre endringer:

• Trykk på fanen Media.
  • Velg Kanalen spilleblokken ligger i.
  • Velg fanen Innstillinger.
  • Velg spilleblokken du ønsker å endre.
  • Skriv inn verdiene du ønsker skal gjelde.

Dersom du ønsker å gjøre endringer på spesifikke filer, og ikke hele spilleblokken må du gjøre som over, men etter du har valgt spilleblokk trykker du på "Publiser", og velger filen du ønsker å endre. Dette gjøres ved å dobbeltklikke på filen. Deretter endrer du innstillinger slik at verdiene stemmer med slik du ønsker at innholdet skal vises.

Tips: Dersom du endrer tidsstyring på både spilleblokk og på filer, så vil filene vises ihht. innstillingene gitt på filen.