Hvordan følge en spilleliste fra en annen kanal? - Master

For å kunne følge en spilleliste fra en annen kanal, forutsetter dette at den spillelisten har egenskaper for «Delt Spilleliste».

Først må vi se til at den spillelisten vi ønsker å abonnere og følge er delt.

1. Velg kanal à Generelt

2. Trykk på spillelisten nederst i grensesnittet

3. Sørg for at egenskapene til spillelisten er Delt. Dette kan du bekrefte ved hvilket av de fire ikonene som lyser gult. Ikonet for Delt Spilleliste er et radiotårn.

4. Når spillelisten har riktig egenskaper, må vi opprette en ny spilleliste.

5. Velg kanal à Generelt à Trykk plusstegnet nederst til høyre i grensesnittet

6. Her velger vi «Følg» egenskapen til spillelisten. Ikonet for dette er en lenke. Velg så hvilken av de delte spillelistene du ønsker å følge på høyre side i grensesnittet. Spillelisten vil nå adoptere alle innstillinger og filer som ligger i delte spilleliste.

Alle filer som blir publisert i den delte spillelisten, vil også bli publisert i spillelisten som følger. Vi definerer ofte den delte spillelisten som «Master».