Hvordan koble sammen Databeat Doorsign til Office 365

Etter at Microsoft Office 365 eller Exchange-serveren er klargjort (se separate artikler), er du klar til å koble Databeat Doorsign til kalenderkontoen for å vise og vise dine ansatte, rom og ressurser.

Unknown-1-1

Forutsetninger.

1. En global administrator konto i Microsoft Office 365.
  2. Administratorens brukernavn og passord for å logge inn.
  3. Tilgang til DatabeatOMNI skjermpubliseringsplattform. Hvis du ikke har en konto, kan du registrere deg for en prøveversjon.

Organisere ressursene dine.

I Office 365 kan du opprette grupper og tilordne brukere, rom og utstyr (som ofte refereres til som elementer) til det. Hvis du har mer enn bare noen få ting, anbefaler vi at du bruker funksjonen Office 365-gruppen til å organisere dine enheter og steder. I DatabeatOMNI brukes disse gruppene til å velge hvilke som skal opprettes for en eller flere dører. Hvis du har mange elementer, kan du opprette Office Grupper for å få tilgang til bare de elementene du vil.

Hvordan (i DatabeatOMNI)

Logg inn på DatabeatOMNI ved hjelp av ditt DatabeatOMNI brukernavn og passord.

Når du er i DatabeatOMNI vil du se tre faner øverst til venstre, Media, Lokasjoner og Brukere.

Velg fanen Lokasjoner, og velg lokasjonen der du vil bruke Databeat Doorsign.

En lokasjon kan være hovedkvarteret (hovedkunden) eller et annet sted kunden har lagt til ved hjelp av pluss (+ )-knappen. Den valgte lokasjonen er uthevet i gult.

• Klikk på ikonet Kalender (nederst til venstre på Info-fanen) for å åpne Doorsign-konfigurasjon.
  • Velg Office 365 for å kople sammen kalenderapplikasjonen og DatabeatOMNI.
image-15

Verifiser koplingen med din globale administrator bruker i Office 365.

Det vil vil se et vindu med Microsoft Permissions request.

Ved å velge ''Consenton behalf of your organization'' vil andre brukere i samme organisasjon få muligheten til å linke og konfigurere Doorsign, selv uten adminrettigheter.

login1

Etter at denne forespørselen er akseptert vil kalenderapplikasjonen og DatabeatOMNI være knyttet til hverandre.

Ved å bruke denne type kopling, vil den enkelte Doorsign snakke direkte med Office 365, slik at ingen datatrafikk går via andre servere. Databeat lagrer med dette ikke noen brukerdata i våre systemer.

image-17

Når koplingen er klar vil dette vises i grønn tekst at linken er vellykket.

På høyre side i dette vinduet velges det nå de gruppene som DatabeatOMNI skal hente brukere og ressurser fra. Velg en eller flere grupper og trykk bruk før innstillingen lagres. Nederst på siden vil det vises med ikoner hvor mange ressurser det vil være tilgjengelig som brukere, møterom og andre ressurser.

Ved ikke å velge noen grupper, vil alle grupper bli valgt og alle brukere og ressurser vil bli tilgjengelig i DatabeatOMNI.