Hvordan laste ned OMNIcast for Android?

Databeat OMNIcast er en app du kan laste ned på din Android mobiltelefon eller nettbrett fra Google Play. Du kan bruke OMNIcast til å spille av innhold og informasjon fra kanaler du har lagd i DatabeatOMNI.

Last ned Databeat OMNIcast fra Google Play

OMNIcast download Google Play

Hva brukes OMNIcast til?

OMNIcast kan i bunn og grunn sammenlignes med en skjermsparer og kan derfor brukes til mange formål. Eksempelvis kan OMNIcast brukes til deling av informasjon internt i en bedrift eller i butikker som skal vise innhold om et produkt som er til salgs. Når OMNIcast skal spille av innhold kan brukeren selv velge eller så kan administrator planlegge og overstyre når innholdet skal vises.

For å komme i gang med OMNIcast for Android trenger du:

• En Android telefon eller nettbrett som har installert OMNIcast appen fra Google Play.
  • En DatabeatOMNI-konto hvor du har publisert og planlagt innhold som skal vises på skjerm.
  • En lisensnøkkel for OMNIcast, fordi appen trenger en lisensnøkkel for å vite hva den skal vise.