Hvordan legge til widget for analog klokke i DatabeatOMNI?

Med Screen Designer kan du designe innholdet ditt med widgets. Slik kan du legge til en analog klokke-widget i DatabeatOMNI.

NB! Vær oppmerksom på at alle widgets publisert i Screen Designer vil vises på toppen av innholdet som er publisert i kanalen. Hvis det er flere mediefiler aktive i playblocken, vises widgeten på samme sted, med de samme innstillingene for farge og gjennomsiktighet, for alle mediefiler.

Lag flere playblocks Hvis du ønsker å lage et annet skjermdesign for spesifikt innhold. Les mer om playblocks her.

Video: Hvordan legge til Analog Clock-widgeten i DatabeatOMNI.

1. Dra og slipp widgeten Analog klokke fra venstre side av grensesnittet til innholdet ditt.

DatabeatOMNI Widgets

2. Juster plasseringen og skaler widgeten slik at den passer til innholdet ditt.

Analog Clock Design

3. Endre fargen på skrift og bakgrunn ved å klikke på blyanten.

Analog Clock Design Icons