Hvordan legge til Entur-widget i DatabeatOMNI?

Med “Screen Designer” kan du designe ditt eget innhold med widgets. Her finner du hvordan du kan legge til Entur-widget, en sanntids tidstabell for offentlig transport i DatabeatOMNI.

Video: Hvordan legge til Entur-widget i DatabeatOMNI?

1. Velg Entur-widget-en på venstre side av grensesnittet.
    entur1
  2. Plukk og slipp widget-en og søk for ditt ønskede lokale område.
    entur2
  3. Velg et område fra nedtrekksmenyen og trykk på «lagre».
    entur3
  4. Juster størrelse og plassering ved å dytte på hjørnene.
    entur4
  5. Trykk på «publiser» for å lagre Screen Designet. Når den er publisert vil du bli varslet når Screen Designet har blitt lagret.

entur5