Hvordan logge inn med brukernavn og passord i DatabeatOMNI?

DatabeatOMNI påloggingsside lar deg registrere og logge inn via flere tredjeparts kontoer, både for forretnings- og personlige brukere, samtidig som den støtter pålogging med brukernavn og passord ved bruk av "legacy" pålogging.

Støtte for "legacy" pålogging

Selv om vi sterkt oppfordrer til bruk av tredjepartsautentisering, ønsker vi å forsikre deg om at vi fortsatt vil støtte den tradisjonelle påloggingen med brukernavn og passord i overskuelig fremtid.

Link til innlogging

1. Velg Legacy Login
  2. Skriv inn ditt brukernavn (E-post) og passord.
  3. Velg Sign In.

Problem med pålogging?

Hvis du opplever problemer med å logge inn og mottar en nettleserfeilmelding som sier "En feil oppstod under lasting av https://www.databeatomni.net/...", prøv å bruke en annen nettleser, åpne et inkognitovindu eller slett informasjonskapslene i nettleseren din.