Hvordan oppgradere DatabeatOMNI en eller flere demo lisenser til Produksjon ?

Du har testet DatabeatOMNI med en demolisens og ønsker å kjøpe en eller flere lisenser. Hvordan går du frem ?

DatabeatOMNI Pro (del 1)

• I hovedmenyen, velg fanen [Lokasjoner] og [Lisenser].

front tabs

• Velg Fanen [Lisenser]. her vil du finne din demo lisens
  • Velg handlekurven til høyre for å åpne "OMNIstore". Her kan du kjøpe en eller flere lisenser og eventuelt andre tjenester. Du vil først bli bedt om å bekrefte kundekortet, med fakturainfo, deretter til selve butikken hvor du kan legge til produkter og lisenser.
    Se under [Licenses], [Hardware] og [Services].

lisenser

databeat OMNIpro

databeat OMNIpro 3 years

• Juster antall og velg fra når du ønsker lisensene skal gjelde. (Om dere feks skal bestille skjermer og vente på montering, trenger man ikke å la lisensene løpe).
  • Velg [Gå til Kasse] når du er ferdig.
  • Sjekk ordren i oppsummeringen og legg inn Ordrereferanse før du velger [Bekreft]

Ordren er registrert og faktura vil bli sendt til oppgitt adresse.

DatabeatOMNI Pro (del 2)

Husk å velge på hvilken lokasjon du ønsker å bruke lisensen.

• Fortsatt i fanen [Lokasjoner]
  • VIKTIG ! Velg riktig lokasjon (Legg inn ny med + dersom den ikke allerede er registert).
  • Velg deretter fanen [OMNIplayer]
  • Dersom du ikke allerede har samme antall OMNIspillere som lisenser; trykk + for å legge til flere spillere. Du kan legge til like mange spillere som du har lisensiert.
  • Velg [Opprett lisensnøkkel] eller [Kjøp ny lisens]
    kjøp ny lisens
  • Velg antall og bekreft. Spillere og lisensenøkler blir generert.