Hvordan opprette flere OMNIplayers i en batch.

Denne artikkelen forklarer hvordan du importerer store mengder OMNIplayers i batch ved hjelp av et Excel-regneark. Dette kan bare gjøres av Databeat-personell, men kan også brukes til å hjelpe partnere og distributører med store ordrer.

Forutsetninger:

Excel-regneark med:
  • Kundenes interne referanse (#ID) for de respektive stedene må være registrert i DatabeatOMNI)
  • Det nøyaktige antallet OMNIplayer-lisenser som skal opprettes per plassering
  • ERP-bestillings-ID for den bekreftede bestillingen. Må legges til manuelt i Databeat ERP-systemet ved bruk av riktige produktkoder for respektive lisenser. Sørg for at lisensens starttid og sluttid er riktig lagt til bestillingen, den vil bli brukt av lisensovervåkningssystemet.
  • OMNIid's (DatabeatOMNI interne IDer) av:
    • Partner som skal krediteres / faktureres.
    • Distributør som skal krediteres / faktureres.
  • Vit hvem du skal fakturere, distributør eller partner. Fyll ut 1 eller 0 i isPartnerInvoice eller IsDistributorInvoice.
BatchImport OMNIorders-1

Hvordan?

Dette Excel-regnearket må sendes til din Databeat-representant som vil jobbe med teknologiteamet til QA og masseimportere lisensene til DatabeatOMNI.

Se også
Hvordan bulk importere steder i DatabeatOMNI