Hvordan opprette ny bruker og tildele roller?

I DatabeatOMNI, kan en "SuperUser" opprette nye brukere som får tilgang til plattformen. Tildel unike roller basert på oppgavene brukeren vil ha i DatabeatOMNI.

Hvis du er en Super-user, vil du kunne se fanen «Brukere» på venstre side i grensesnittet, ved siden av Media og Lokasjon. Trykk på plusstegnet for å opprette en ny bruker. Fyll ut etterspurt informasjon og bestem hvilken rolle den nye brukeren skal ha på ditt kundekort:

Epost: Epostadressen til brukeren.

Passord: Passord til brukeren.

Navn: Navn på brukeren.

Tittel: Stillingstittel på brukeren.

Mobil: Telefonnummer.

Lisens: For bruk av Databeat ansatte.

Periode: Start og sluttdato for ny bruker.

Rolle: Bestem hvilken rolle den nye brukeren skal ha.

Bilde: Legg til et bilde for et gjennomført utseende på din liste over brukere. Dette kan bidra til å identifisere ulike brukere i oversikten over alle brukere som er registrert på et kundekort.

Tag: Opprett en ny gruppe og begrens hva en bruker kan se. En begrenset bruker kan ikke være en superuser.

Trykk på «Lagre» når all etterspurt informasjon er utfylt for å opprette en ny bruker.