Hvordan publiserer jeg en YouTube video i DatabeatOMNI Digital Signage-plattform? Hva MÅ jeg sjekke?

Med DatabeatOMNI er det enkelt å publisere en YouTube-video som en del av Digital Signage-innholdet ditt? I artikkelen forteller vi deg hvordan du gjør det, hva du burde vurdere og se etter.

HVA Å KONTROLLERE HVIS YOUTUBE-VIDEOEN IKKE VISES PÅ MIN OMNIPLAY-ENHET

Hvis den publiserte Youtube-videoen spiller bra i DatabeatOMNI publiseringsverktøyets nettgrensesnitt, men ikke på spilleren, er det to ting å sjekke:

1. Streaming begrensninger på spilleren: For å spare båndbredde er hver OMNIplay-enhet som standard satt til å nekte streaming. Overstyr på hver relevant spiller;
Lokasjon -> Spiller.
Søk / velg en relevant spiller.
Rediger og "Tillat streaming" (ikon-knapp på høyre side).

2. Vær tålmodig. Det kan ta noen minutter å sende den oppdaterte medieplanen.

Hvor skal jeg starte

• I DatabeatOMNI Pro Hovedmeny. Velg Tab [Media].
  • Velg eller opprett kanal
  • Velg eller Opprett Playblock
  • Velg fane [Publiser]

Klikk på YouTube-ikonet øverst til høyre.

Lim inn eller skriv inn YouTube-nettadressen din.
Videoen vises i forhåndsvisningen og tittelen fylles ut automatisk.

Klikk på [Publiser] -knappen (Nederst til høyre). Mediaplanen vil bli oppdatert, og kort tid etter vil YouTube-videoen bli streamet direkte fra Databeat OMNIplayeren som abonnerer på den kanalen. (Hvis de er online og streaming er aktivert, se øverste del).