Hvordan rotere innhold på OMNIplay3

Med OMNIplay3 har du muligheten til å rotere innholdet fritt. Slik kan du gjøre det.

• Angi innstillinger på OMNIplay3
    • Fjernkontroll: Trykk på "Venstre pil" på fjernkontrollen for OMNIplay3.
    • Datamus: Flytt markøren til toppen av skjermen, klikk og dra nedover. Et vindu trekkes ned fra toppen. Klikk på det grønne ikonet som vist nedenfor.
Settings Icon OMNIplay3 Android

• Scroll ned til "ScreenRotateSettings"
    • Android-versjon 5.1 eller eldre: Gå til "Skjerm".
  • Bekreft at "Vis skjermrotasjonsknappen i statuslinjen" er merket.
ScreenRotateSetting Rotate Icon Android OMNIplay3

• Nede på statuslinjen finner du et ikon for å rotere innholdet 90 grader.
Koble til en datamaskin og klikk på det grønne ikonet i statuslinjen som vist på bildet ovenfor for å rotere innholdet 90 grader.