Hvordan sjekker jeg nettverksstatus på Samsung Tizen-skjermer?

Digital Signage-skjermer trenger et nettverk for å kommunisere med publiseringsplattformen for å kunne rapportere, laste ned nytt innhold og spille dem. Slik kontrollerer du nettverksstatusen på din skjerm.

Bruk Samsung-fjernkontrollen til å:
1. Trykke på [Meny] på fjernkontrollen. En menybar vil vises. Bruk fjernkontrollen ved å trykke ned-knappen for å velge Nettverk (bruk opp / ned-knappene og midtknappen for å velge).
digital signage screenshot network

2. Velg deretter Nettverksstatus til høyre (bruk høyre / venstre knapp og knappen i midten for å velge).
digital signage screenshot network status

3. Monitoren vil kontrollere nettverksstatusen i noen sekunder og vise nettverksinnstillingene, dvs. som her:
Skjermen vil fortelle deg om den er eller ikke er koblet til internett, vist på bildet nedenfor.
"Du er koblet til internett"
Det er mulig her å velge "Nettverksinnstillinger" for ytterligere informasjon eller å konfigurere på nytt.
UI Screen digital signage

Informasjonen er relevant for support teamet. Hvis du er i kontakt med dem, kan du ta et bilde av dette og sende bildet på e-post til: support@databeat.net