Hvordan installere Databeat OMNIplay på Samsung Orsay (SSP2-3)

Hvordan installere og konfigurere Databeat OMNIplay på Samsung Orsay med Samsung Signage Platform (SSP) 2-3.

Relatert artikkel

Tips: Verifiser at du har en Samsung infoskjerm med Orsay (SSP2 eller SSP3). Se over listen for å bekrefte at installasjonsprosessen er tilpasset din modell før du går videre.

Før du kan vise innholdet ditt fra DatabeatOMNI på en Samsung skjerm, må OMNIplay installeres og konfigureres på skjerm. Artikkelen viser trinnvis hvordan du kan sette opp din skjerm med Databeat OMNIplay.

Innholdsfortegnelse

1. Steg 1: Før du begynner
  2. Steg 2: Installer OMNIplay
  3. Steg 3: Konfigurasjon
  4. Steg 4: Konfigurer lisensnøkkel
  5. Steg 5: Feilsøking

Steg 1: Før du begynner

Dette trenger du

Transportskade, utpakking og montering

Før vi setter i gang med installasjonen, er det lurt å se etter skader på transportemballasje og skjerm. Ved mistanke om skade på skjermen, ta bilder av esken før den åpnes.

Pakk skjermen forsiktig ut av esken og sjekk den for eventuelle fysiske skader. Ta bilder av skjermen og meld ifra til forhandler ved skade.

Skjermen må monteres riktig for at ventilasjonen skal fungere. Ved feilmontering blir garantien brutt og ugyldig. Lappen i rammeverket med Samsung-logo skal stå til høyre ved landskap eller vende ned ved portrett.

Slå skjermen på etter at den er sjekket for skade.

Steg 2: Installere Databeat OMNIplay

Førstegangsbruk. Når du starter opp skjermen for første gang, vil du bli tatt gjennom standard oppsett av hvilket språk, land, og andre generelle innstillinger. Hvis du ikke får opp standard oppsett ved oppstart, betyr det at enheten er blitt brukt tidligere, og vi anbefaler å utføre en factory reset.

1. Velg English som språk i Menu Language
  2. Velg Landscape eller Portrait som retning i Display Orientation
  3. Velg Off (Recommended) i Auto Power Off
  4. Velg mellom kablet eller trådløs nettverkstilkobling
    1. Kablet: Verifiser nettverkstilkoblingen, kablingen og konfigurasjonen.
    2. Trådløst: Velg ditt nettverk fra oversikten og skriv inn legitimasjon.
  5. Sett inn dato og klokkeslett i Clock Set.
  6. Velg URL Launcher i Play via og skriv inn URL-adresse.
    1. Samsung SSP Landskap: https://www.databeatomni.net/sssp
    2. Samsung SSP Portrett: https://www.databeatomni.net/ssspv
  7. Velg OK / Next i Setup Complete og fullfør konfigurasjon

Hvis applikasjonen ikke laster ned, vennligst sjekk følgende innstillinger:

• Klokkeslett og dato. Innstillingene finnes under Menu - System - Date & Time
      • URL. Innstillingene krever at alle bokstaver er skrevet i små bokstaver for en vellykket installasjon. Endre URL under Home - Change URL
      • Network Status. Innstillingene finnes under Menu - Network

Steg 3: Konfigurasjon

Etter at Databeat OMNIplay applikasjonen er installert, vil Samsung-menyen åpnes. Vennligst verifiser innstillingene under.

Aktiver Auto Power On. Trykk Menu - System - Power Options - Auto Power On = On

Aktiver Network Standby. Press Menu - System - Power Options - Network Standby = On

Steg 4: Konfigurer lisensnøkkel

Trykk [Home] for å åpne Hjem-menyen til Samsung. Velg [URL Launcher] for å starte applikasjonen manuelt.

1. Skriv inn din Lisensnøkkel (Eksempel: ABCDEF1234X)
        2. Enheten vil hente inn konfigurasjonen og innstillingene for lisensnøkkelen du har lagt inn.

Tips: Trykk 0 på fjernkontrollen om du har tastet inn feil lisensnøkkel og ønsker å endre.

Din Samsung infoskjerm er nå vellykket installert med OMNIplay, gratulerer!

Dersom enheten er konfigurert i DatabeatOMNI, så vil den begynne å spille innhold i henhold til innstillinger og kanal satt. Hvis du mot formodning ikke har tildelt kanal fra DatabeatOMNI, kan du tildele en kanal fra ditt bibliotek med tast CH.

Feilsøking

Hvis du opplever noen problemer, ønsker å lære mer, eller trenger egendefinerte innstillinger på din enhet vil du finne nyttig informasjon under. Kontakt Databeat Support hvis du trenger ytterligere assistanse.

Problemer?

• Skrevet inn feil lisensnøkkel? Trykk 0 for å endre.
        • Har du ikke en lisensnøkkel? Se ditt DatabeatOMNI kundekort eller spør din forhandler.
        • Slår den seg av på grunn av driftstider? Se innstillinger for klokkeslett og dato, tidssone og driftstider satt på ditt kundekort i DatabeatOMNI.

Ingen gyldig eller aktivt innhold på skjermen?

• Trykk 3 for å åpne mediaplanen og verifiser om innholdet er tilgjengelig og nedlastet.
        • Trykk CH for å endre til en annen kanal fra ditt DatabeatOMNI bibliotek.
        • Logg inn i DatabeatOMNI og administrer ditt bibliotek og innstillinger.