Jeg kan ikke logge meg på DatabeatOMNI.

Har du problemer med å logge på DatabeatOMNI? Husker du ikke passordet ditt? Slik tilbakestiller du passordet og får tilgang til DatabeatOMNI.

DatabeatOMNI Login

Når du får tilgang til DatabeatOMNI, har du følgende valg for pålogging:
  • Google G-Suite
  • Office 365
  • DatabeatOMNI-bruker

Når du bruker Google G-Suite og Office 365, håndteres autentiseringen utenfor DatabeatOMNI.

Når du logger på med en DatabeatOMNI-bruker, kan du velge "Glemt passord" for å tilbakestille et glemt passord. Du vil motta et engangspassord på den registrerte e-posten og få muligheten til å opprette et nytt passord.

Du kan også ha en SuperUser fra organisasjonen din i DatabeatOMNI for å få tilgang til Bruker-fanen for å angi et nytt passord for din brukerkonto i DatabeatOMNI.