Kan jeg målrette mot et bestemt geografisk område med DatabeatOMNI Digital Signage-plattformen?

Du har en lokal kampanje for en bestemt by eller en sone. Covid-19-restriksjoner er innført i et bestemt område. Kan du målrette kampanjen mot de aktuelle OMNI-spillerne?

Ny funksjon. Planlagt til nov / des 2020

Bakgrunn
  • DatabeatOMNI lenker OMNIplayers til Steder, der adresse, postnummer, by, land er lagret.
  • Hver OMNIplay mottar denne informasjonen og laster ned relevant værinformasjon som skal brukes til skjermvisning eller for å vise betinget innhold; dvs. bare når det regner.
  • I DatabeatOMNI kan du opprette relevante soner og koble disse til dine OMNI-spillere, for eksempel mottak, teller, vindusvisning, kaffemaskin og inngang. Dette lar deg målrette mot utvalgte områder, soner og værforhold med spesifikt innhold. Slik gjør du det.

Merk: Dette er en OMNIplay pro-funksjon

Hvor skal jeg starte?

• I DatabeatOMNI Pro Hovedmeny. Velg Taben [Media].
  • Velg eller opprett kanal
  • Velg eller Opprett Playblock
  • Velg fane [Generelt] eller [Publiser]
  • Bruk [Generelt] hvis du vil definere en regel for flere filer (ved hjelp av Playblock-logikk) eller [Publiser] hvis det er en enkelt eller få filer.

Både i Playblock-innstillinger ([Generelt]) og publiser filinnstillinger, finner du et alternativ for å definere relevante kriterier som skal oppfylles for at filen skal vises. Dette kan være vær (temperatur eller nedbør) eller du vil begrense området der denne spesifikke filen (eller gruppen av filer) skal vises.

Valg av områder (Media - kanal)

I mediefiler eller playblock-egenskaper finner du avkrysningsruten "Area Selector".

Velg for å åpne. Brukergrensesnittet viser verdier som er relevante for organisasjonen din.
Du kan velge og blande forskjellige omfang; Land, byer, steder og spillersoner (ved hjelp av "Sone" -feltet definert i spilleregenskaper).
For eksempel: Sone: Windows-skjerm: City Bergen.

Velg relevante verdier, og [OK] for å lagre.
Filene distribueres og vises bare av de valgte spillerne.