Hvilke Samsung proffskjermer er kompatible med DatabeatOMNI og OMNIplay?

Alle Samsung proffskjermer med Smart Signage Platform (SSP) versjon 2 eller nyere er kompatible med DatabeatOMNI og OMNIplay. Altså hvis skjermen har SSP2, SSP3, SSP4, SSP5 eller SSP6 kan du installere OMNIplay appen.

Kan jeg bruke Samsung skjermen min med DatabeatOMNI?

Dine kanaler og innhold som er publisert i DatabeatOMNI kan spilles av på alle enheter som har appen OMNIplay. OMNIplay appen kan installeres på Samsung proffskjermer som har Smart Signage Platform.

• Hvis din Samsung proffskjerm støtter SSP2, SSP3, SSP4, SSP5, SSP6 kan du installere OMNIplay.
Installasjonsmanual: Hvordan installere Databeat OMNIplay på Samsung SSP2-3 Installasjonsmanual: Hvordan installere Databeat OMNIplay på Samsung SSP4-6
Nå lurer du kanskje på hvilken versjon din skjerm har? Sjekk ut artikkelen: Hvordan se hvilken versjon av Smart Signage Platform (SSP) din Samsung proffskjerm har?

Hva er Samsung Smart Signage Platform?

Veldig enkelt forklart blir skjermen smartere med SSSP. Konseptet er egentlig veldig likt som Smart-TVen du kanskje har hjemme, der du kan starte apper for å se innhold på.

De fleste Samsung proffskjermer har det man kaller System-on-Chip (SoC). Enkelt forklart gjør SoC at skjermen blir smartere fordi det er en innebygd mini-PC i skjermen som vi kan installere applikasjoner/programvare på.

Samsung Smart Signage Platform (SSSP) er Samsung sin egen plattform som programvareutviklere som Databeat kan lage applikasjoner på. SSSP gir deg en rekke fordeler for enklere, rimeligere og mer effektiv digital signage.

Vi mener den største fordelen er at man slipper å ha en ekstern mediaspiller og unngår unødige kabler og utstyr for å vise innholdet sitt på skjerm. Det er rett og slett færre ting som kan feile og langt enklere å forholde seg til som sluttbruker. Skjermen trenger bare strøm, internett og selvfølgelig OMNIplay appen.

Sjekk ut en kort video fra Samsung som introduserer deg til Smart Signage Platform 6.

Merk: Samsung lager mange forskjellige skjermer til forskjellige behov og at ikke alle Samsung proffskjermer har innebygd spiller (SoC) eller SSP.