Hva skal gjøres hvis OMNI ikke rapporterer hjerteslag?

Årsaken til ingen hjerteslag og hvordan det kan løses?

Slik vil det se ut når skjermen ikke registrerer noen hjerteslag. Det betyr at OMNI-plattformen ikker mottar noe informasjon fra skjermen. Hvis hjerteslagsikonet er grønt istedenfor orange er hjerteslagene normale.

Hva er årsaken til det?

• Skjermen er skrudd av
  • Skjermen er ikke koblet til internettet

+ Vanligvis løst ved å restarte skjermen eller koble skjermen til internettet igjen

+ Sjekke internettforbindelsen på lokasjonen

"Media"-kolonnen indikerer hvor mange filer som er lastet ned på spilleren(skjerm eller OMNIPlay-boks). I bildet ovenfor, første linjen viser at 9 av 9 filer er lastet ned. Den andre viser at 1 av 8 filer er lastet ned. I begge tilfeller kan hjerteslagsikonet være enten grønt eller orange.

• Når hjerteslagsikonet er grønt og alle filer vises som lastet ned, indikerer det at alt virker som det skal.
  • Når hjerteslagsikonet er orange og alle filer vises som lastet ned, kan vi ikke være sikre på om skjermen viser noe innhold, rett og slett fordi internettforbindelsen ikke er intakt.