Hvordan endre kalender layout for Doorsign eller Overview mal

Har du doorsign eller kalender oversiktsskjerm men ønsker å endre til et nytt utseendet på malen? Følg disse stegene

1. Gå til "Lokasjon"
  2. På "info" tabben, velg en av de nederste tabbene "people", "rooms", "resources" eller "overview", avhengig av hvilken du selv tar i bruk og har satt opp.
  3. Velg dørskilt/oversikt skjermen som du ønsker å endre layout på og deretter klikk på penn-ikonet "editer"

Select
  4. Her velger du hvilken template du ønsker å ta i bruk
    dropdown

Vises kun standard malen og du ønsker å ha tilgang til flere maler? Dersom du klikker editer kan du lage din helt egen template, eller så kan du kontakte sales@databeat.net dersom du ønsker å bestille fra Databeat utviklere og designere

Doorsign - Ofte stilte spørsmål