Hvordan importere flere lokasjoner samtidig i DatabeatOMNI?

Denne artikkelen beskriver hvordan Bulk Export og Import av lokasjoner til DatabeatOMNI ved hjelp av et Excel-regneark.

Lokasjoner spiller en nøkkelrolle i DatabeatOMNI. De brukes til å koble OMNIplayers for å gi adresseinformasjon for frakt, installasjon og alle tjenester på stedet. Flere andre driftsfunksjoner er avhengig av at denne lenken er riktig konfigurert og posisjonsdata.

Når det er mange steder som skal opprettes eller oppdateres, er det fornuftig å importere disse stedene fra en eksisterende database eller bruke Excel som et verktøy for å fylle ut data.
Dette kan gjøres ved hjelp av et Excel-regneark som et vanlig filformat.

Hvor starter du?
Den beste måten å starte er å få et regneark fra DatabeatOMNI for å sikre at du alltid får det nyeste formatet. Dette gjøres fra innsiden av DatabeatOMNI, på hovedkundesiden, fanen "Location".
Klikk på Excel-ikonet og velg "Eksporter til Excel".
Dette vil være samme sted der den endrede filen skal importeres senere (ved å velge "Importer steder").
Exporting DatabeatOMNI locations to Excel

Excel-filen
Det er ikke strengt nødvendig å bruke samme fil som eksportert, men feltnavn og sekvenser må være de samme. Alle felt med * i overskriften er obligatoriske felt. Tomme felt vil avvise importen.

Det er viktig å oppgi det interne nummeret for stedene dine. Dette kan brukes til å referere til og kryssrapportere til systemet ditt, og det kan være nøkkelen til å koble lisens Bulk Export for større ordrer. (se her).

Merk: OMNIlocationID er viktig under importen. Hvis dette er gitt, vil den oppdatere gjeldende post. Hvis den ikke oppgis, vil en ny plassering bli satt inn i plasseringstabellen.

Exporting DatabeatOMNI locations to Excel2

Ovenfor er et delvis skjermbilde av en Excel-mal lastet ned fra DatabeatOMNI. Det kan endres. Last ned det siste fra DatabeatOMNI direkte (se ovenfor).

Vær forsiktig og sørg for at dataen er riktige før du importerer. Eventuelle reparasjoner som kreves av Databeat-støtten faktureres basert på brukt tid.