Hvordan kan jeg løse problemet med LG webOS 2.0 Bootloop?

LG 22" SoC kommer med WebOS 2.0. På noen skjermer var URL-en som ble brukt til å installere OMNIplay-appen feil. Når en gammel OMNIplay-app oppdager en oppdatering, får den vanskeligheter med å starte. Gjør følgende hvis problemet oppstår.

Hva må gjøres?

1. Endre lanserings-URL for å bruke standard URLen.
2. Oppdater appen til den siste utgivelsen

Vi bruker den innebygde kode-widgeten for å fikse dette.

Slik gjøres det (trinn 1-8)

Trinn 1. Finn spilleren og den kanalen du abonnerer på.
Kunde -> Lokasjon - > Omnispillere. Legg merke til kanalen den bruker.

Trinn 2: Naviger til den berørte kanalen.
Naviger til kanalens skjermdesign for å legge til en kodemodul.

</>

Trinn 3: Lim in "Fiks-kode"
Kopier og lim inn følgende kode i kodemodulen.
NB! Husk å lagre screendesign.

<script>
(function(){
try {
if(DBGlobal && DBGlobal.Configuration && DBGlobal.Configuration.setServerProperty && Manager && !Manager.isLGAppUpdating && Manager.currentVersion && parseInt(Manager.currentVersion.split(".")[2]) < 190){
Manager.isLGAppUpdating = true;
DBGlobal.Configuration.setServerProperty(function () {
DBGlobal.Storage.upgradeApplication(function(){
Main.reboot("");
}, function(error){

}, {
type: "ipk",
to: Storage.AppMode.LOCAL,
recovery: false
});
}, function (error) {
}, {
serverIp: "127.0.0.1",
serverPort: 80,
secureConnection: true,
appLaunchMode: Configuration.AppMode.LOCAL,
fqdnMode: true,
appType: "ipk",
fqdnAddr: "https://www.databeatomni.net/lg/op.ipk"
});
}

} catch (e) {

}

})();

Det kommer til å se slik ut:
embed code digital signage

Trinn 4: Tilpass størrelse.
Gjør kodestørrelsen liten og så usynlig som mulig, dvs. plasser den i hjørnet, et sted blir den ikke blir lett lagt merke til slik at det er lett å unngå at det vises en svart boks på spillersiden.

</> button

Trinn 5: Lagre

Klikk på [Publiser] for å lagre.

Trinn 6: Start spilleren på nytt

Forsikre deg om at spilleren er online ved å be at den skal starte på nytt.

Når den er online, vil den kjøre i boot-loop, og prøve å spille innholdet. Den vil til slutt "få" den nye widgeten og utføre reparasjonen. Widgeten vil utløse app-oppdateringsprosessen, deretter oppdatere seg og spilleren vil starte på nytt.

Trinn 8: Bekreft og fjern widgeten.

Sjekk inne på taben kanaler OMNIplay at alle abonnenter har oppdatert til den siste utgivelsen. Fjern deretter kode-widgeten du lagret tidligere i skjermdesigner. (Husk å lagre).