Hvordan legge til Webside-widget i DatabeatOMNI?

Med “Screen Designer” kan du designe ditt eget innhold med widgets. Her finner du hvordan du kan legge til en Webside-widget i DatabeatOMNI og vise ønskede websider på skjermen.

1. Velg webside-widgeten på venstre side av grensesnittet.
Webpage1

2.
Dra og slipp widgeten og skriv ned navnet på websiden du ønsker å vise.
.webpage2

3.
Juster størrelse og plassering ved å dra på hjørnene.
webpage3

4.
Trykk på «publiser» for å lagre Screen Designet. Når den er publisert vil du bli varslet når Screen Designet har blitt lagret.

entur5