Hvordan installere Databeat OMNIplay på Samsung Tizen proffskjerm (SSP4-6)?

For å kunne vise innhold fra DatabeatOMNI på en Samsung Tizen proffskjerm må du installere applikasjonen OMNIplay. I denne artikkelen viser vi hvordan du kan installere applikasjonen.

samsung signage

Relaterte artikler

Ønsker du å benytte skjermen til noe annet? Les mer om hvordan du kan avinstallere her.

Hva trenger du?

• Samsung SSP4-6 Skjerm og fjernkontroller
  • Internett-tilkobling (Wi-Fi eller kablet nettverkstilkobling)
  • DatabeatOMNI konto og lisensnøkkel

Forberedelser

• Transportskade. Undersøk produktet for skade på transportemballasje. Ta bilde av esken før den åpnes hvis du mistenker skade på produktet.
  • Utpakking. Pakk skjermen forsiktig ut av esken og sjekk den for eventuelle fysiske skader. Ta bilder av skjermen og meld fra til forhandler ved skade.
  • Montering. Skjermen må monteres riktig for at ventilasjonen skal fungere. Ved feilmontering kan garantien være ugyldig. "Taggen" med Samsung-logo skal stå til høyre ved landskap eller vende ned ved portrett.

Installasjon

1. Velg English i Språkvalg
    2. Velg installasjonsmetode Basic Setup
    3. Velg retning Landskap eller Portrett
    4. Velg Off (Recommended) i strømalternativer
    5. Koble til ditt lokale nettverk via WiFi eller Ethernet
    6. Velg URL Launcher og skriv inn URL adressen https://www.databeatomni.net/tizen
      1. NB! Alle bokstaver i URL må være små for å unngå feilmelding.
    7. Trykk Next
    8. Velg Skip ved RM Server
    9. Set Klokkeslett og Dato i tidsinnstillinger
    10. Din Samsung proffskjerm er nå klar for bruk
    Databeat OMNIplay applikasjonen skal nå starte opp. Trykk [HOME] hvis URL Launcher ikke vises eller starter opp automatisk. Velg URL Launcher på venstre side i verktøylinjen nederst på skjerm.
    11. Skriv inn din Lisensnøkkel (Eksempel: NOABCD0001A)
    Lisensnøkkelen er unik og skal bare benyttes på én skjerm. Din lisensnøkkel finner du i DatabeatOMNI [Locations - OMNIplayer]
    Trykk [0] på fjernkontrollen for å re-konfigurere lisensnøkkelen.

Installasjonen er nå fullført. Tildel en kanal via fjernkontrollen [CH] eller DatabeatOMNI.

Verifisering

Verifiser punktene nedenfor

• Deaktiver Eco Solution: [Menu - System - Eco Solution - Eco Sensor=Off]
    • Aktiver Auto Power On: [Menu - System - Power Options - AutoPowerOn=On]
    • Aktiver Network Standby: [Menu - System - Power Control - Network Standby=On]
    • Restart proffskjermen for å verifisere automatisk oppstart av applikasjon (OMNIplay)
    Trykk [3] på fjernkontroll for mediaplan og status på innhold